Category Archive: Produkt

  • REHAU Clima-design

REHAU Clima-design

REHAU har produsert PVC-produkter i over 40 år, og det borger for kvalitet. Skal det bygges nytt og det ønskes lavenergi bolig, så er REHAU Clima det rette produktet. 0,76 som U-Verdi på hele vinduet er blant markedets aller beste. Profiler som er 120mm brede, med kammer som er fylt med spesiell thermo-isolerende materiale, gjør…..

  • Rehau Brilliant 70

Rehau Brilliant 70

REHAU Brilliant 70 er vår bestselger. Dette produkt er like anvendelig til nybygg, som det er til rehabilitering. Brilliant 70 er basert på en 5-kammer profil og har en U-verdi på 1,3 i standard utførelse. Et fler kammer system med 70mm brede profiler, anbefalt til nybygg og til rehabilitering. Fine buer, avrundede kanter og gjennomførte…..

  • REHAU Brilliant 70 MD

REHAU Brilliant 70 MD

REHAU Brilliant 70 MD er en videre utvikling av Brilliant 70. 5 kammer profil, men med skjult pakkning utvendig, og med ”Warm edge” i glasset har denne profil en U-verdi på 1,23. REHAU Brilliant 70 MD anbefales til nybygg hvor det estetiske er satt i høysetet. Flerkammer profil med skjult pakning i ramme, det gjør…..

  • Rehau Thermo 60

Rehau Thermo 60

REHAU Thermo 60 er kanskje det produktet som er best egnet til rehabilitering, både i hus og hytte. Dette er en 4-kammer, 60mm profil som er nett å se til. Thermo 60 har en U-Verdi på 1,4. Dette gjør at de fleste forbedrer isoleringsverdien betraktelig. Visste du at en vanlig isolerrute kjøpt hos glassmester i…..

  • Rehau Nordic

Rehau Nordic

Er det kanskje et eldre hus med flerfags utadslående vinduer, og hvor en ønsker å bevare det ”gamle” utseendet? Da er REHAU Nordic 120 så nær et tradisjonelt vindu som det lar seg gjøre. Nordic 120 kan fås med den gamle typen hasper som forsterker inntrykket av dette. Hvis en bytter ut de gamle vinduene…..

  • Rehau Basic

Rehau Basic

Det mest prisgunstige alternativet er REHAU basic. Dette er produktet en bør velge til landstedet som brukes sommerhalvåret, garasje, verksted eller driftsbygninger. REHAU Basic bygger på en 3-kammer profil med U-verdi på 1,6. Vårt mest prisgunstige alternativ, flerkammer system med 60mm profiler- kombinasjon av moderne teknikk og god total- økonomi. Med U-verdi 1,6W/m2K er dette…..

  • Aluplast

Aluplast

For mer informasjon se: www.aluplast.de

  • Wicona

Wicona

Wicona er eid av norske Hydro. De leverer aluminiums-dører -vinduer og -fasader av høy kvalitet. Mer informasjon

  • Gealan

Gealan

GEALAN offers an extensive line of vinyl window profile systems for windows, doors and roll shutters. Whether as rebate-sealing or centre-sealing, whether flush or semi-recessed in design, GEALAN profile systems are made to meet all architectural requirements for usability, stability, durability, easy maintenance and environmental friendliness. Mer informasjon

  • Schüco

Schüco

Energi er fremtidens viktigste tema. Med innovative produkter som gir den beste varmeisoleringen tilbyr Schüco riktige løsninger for hvert hjem – for dagens og morgendagens krav. Mer informasjon